Εξειδικευμένες υπηρεσίες Εξαγωγικού Μάρκετινγκ

DKALPHAMARKETING-720

Η συμβουλευτική εταιρεία Εξαγωγικού Μάρκετινγκ και Διεθνούς Εμπορίου DK Consultants και η Alpha Marketing με έδρα την Λάρισα  προχώρησαν σε υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας, με σκοπό την παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών της πρώτης στην Θεσσαλία.

Η DK Consultants, λειτουργώντας από το 1999, εξειδικεύεται στον χώρο της εφαρμοσμένης συμβουλευτικής εξαγωγικού marketing και ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίου. Έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί σύγχρονα -καινοτόμα διαγνωστικά και λειτουργικά εργαλεία (DK Tool KitsTM) τα οποία στηρίζουν την εξατομικευμένη προσέγγιση,  βοηθώντας ουσιαστικά και πρακτικά τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να οδηγηθούν βαθμιαία και μεθοδικά στην εξαγωγική επιτυχία.

Το δίκτυο της DK Consultants αποτελείται από γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σαγκάη καθώς και συνεργαζόμενα γραφεία-συνεργάτες (DK Certified PartnersTM)  σε Σκόπια, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, δίκτυο το  οποίο συνεχώς αναπτύσσεται και διευρύνεται.

Με την στρατηγική σύμπραξη των δύο εταιρειών, η DK Consultants θα είναι πλέον σε θέση να στηρίξει αποτελεσματικά τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας , μέσα από έναν αξιόπιστο συνεργάτη - αντιπρόσωπο, θέτοντας τις βάσεις ανάπτυξης  και επίτευξης των στόχων τους για κερδοφορία.

Υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του γραφείου Λάρισας αναλαμβάνουν οι Τάσος Γούσιος και Γιάννης Αρζομανίδης.