Πρώτο Startup Weekend Λάρισα 2016

 

01sw

 

13-15 Μαΐου 2016

Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Techstars», διοργανώνεται το Startup Weekend Larissa από τις 13 έως 15 Μαϊου 2016.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει ως στόχο να φέρει κοντά ανθρώπους με διαφορετικά υπόβαθρα και δεξιότητες, προκειμένου μέσα σε 54 ώρες να συνεργαστούν και να μετατρέψουν μια ιδέα σε μια επιχείρηση.

Παγκοσμίως, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 2500 Startup Weekends σε περισσότερες από 170 χώρες και μέσα από αυτά έχουν αναδειχθεί startups τα οποία σήμερα έχουν μια δυναμική πορεία στον κλάδο τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το SW είναι ένα μεγάλο δίκτυο καινοτόμων ανθρώπων με πάθος και ιδέες που έχουν την και ικανότητα και τη δυνατότητα και την θέληση να αλλάξουν τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς, που αγαπούν την καινοτομία!

Δεν απαιτείται κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα για την συμμετοχή, μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, ηλικίας άνω των 18 χρονών. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η Καινοτόμα Ιδέα, που με την βοήθεια της ομάδας, θα προχωρήσει και θα εξεταστούν οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές για την υλοποίηση της στα πλαίσια του Startup Weekend.