Νέο λογότυπο για τη ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ.

TILETHERMANSI_LOGO_L

Στο γραφείο μας ανατέθηκε ο σχεδιασμός του νέου λογοτύπου της εταιρίας ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ. Η ζήτηση ήταν η ριζική αλλαγή της οπτικής εικόνας και ο εκμοντερνισμός του με μια μινιμαλιστική προσέγγιση.

 

Το concept για τη σχεδίαση του νέου σήματος το αντλήσαμε από τα δεδομένα που μας έδωσε η ίδια η δραστηριότητα της εταιρείας. Βασικός άξονας το νερό και η αέναη κίνησή του που αποδίδεται κυκλικά, καθώς και το μπλέ χρώμα που παραπέμπει στην καθαρότητά του. Το σήμα συμπληρώνουν οι δυναμικές διαγώνιες γραμμές που συμβολίζουν τη θέρμανση, την ψύξη, αλλά και τον οικολογικό προσανατολισμό της εταιρείας. Οι γραμμές αυτλες διαπερνούν το κυκλικό στοιχείο υπό τη μορφή πλέγματος, δίνοντας την αίσθηση δικτύου, τρόπος με τον οποίο η εταιρεία διοχετεύει το νερό.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται για να μας δώσουν το αρχικό γράμμα ''Θ'', ώστε να είναι άμεσος και εμφανής ο συσχετισμός με την επωνυμία της εταιρείας ''Θέρμη''. Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό, κινητικό σήμα που αποτυπώνεται εύκολα, ενώ η μοναδικότητα του το καθιστά ευανάγνωστο και αναγνωρίσιμο.