Στελέχη

Είμαστε μια ομάδα στελεχών με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς αρμοδιότητας του καθενός. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ενέργειας ή έργου επιλέγουμε για συνεργασία επιφανείς και σοβαρές επιχειρήσεις από κάθε κλάδο σε όλη την επικράτεια, καθώς και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ταχεία διεκπεραίωση καθώς και αξιοποίηση των τοπικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση για τη επιτυχία υψηλών επιπέδων ποιότητας και απόδοσης των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, επιβλέπουμε σχολαστικά τις διαδικασίες ελέγχου και διατηρούμε πάντοτε την απόλυτη ευθύνη.

Η ομάδα μας:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Γερμανία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Μαθηματικών με εξειδίκευση στην επιχειρησιακή έρευνα, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και Τηλεόραση. Από το 1981, φοιτητής ακόμη, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα συμμετέχοντας σε δημιουργικό γραφείο επικοινωνίας. Μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ίδρυσε, το 1985, την επιχείρηση Alpha Marketing στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 επεκτείνεται με γραφείο στη Λάρισα.

Το 2009 με αφορμή τη λειτουργία της mypr ξεκινά τη λειτουργία του το γραφείο στην Αθήνα. Συμμετέχει ως σύμβουλος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας σε σημαντικές επιχειρήσεις, καθώς και ως εισηγητής σε ενδοεπιχειρησιακά επιμορφωτικά σεμινάρια, σε ΚΕΚ και σε συνεδριακές εκδηλώσεις – ημερίδες. Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (Ειμ) της ΕΕΔΕ Τμήμα Μακεδονίας και Γραμματέας της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές γραφιστικής και αρχιτεκτονικών εφαρμογών στην Ιταλία και ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Λάρισα το 2004.

Από το 2006 συμμετέχει ως μέτοχος στην εταιρία Alpha Marketing, με ειδικότερες αρμοδιότητες την διεύθυνση των τμημάτων δημιουργικού και διαφήμισης N designs.

Στη mypr ασκεί καθήκοντα υπευθύνου δημιουργικών ενεργειών. Συμμετέχει ως εισηγητής σε θέματα γραφιστικής σε Ιδιωτικά ΙΕΚ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Τελείωσε τις σπουδές δημοσιογραφίας στην Αθήνα, όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της τηλεόρασης το 2000. Συμμετείχε σε ταξιδιωτικές και ενημερωτικές εκπομπές για το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και στη συνέχεια για τη ΝΕΤ.

Ρεπορτάζ, επιμέλεια εκπομπής και δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι μερικές από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη δημόσια τηλεόραση.

Στις πρόσφατες συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται οι εκπομπές «Πρώτη Γραμμή» και «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ». Από το 2009 συμμετέχει στη mypr αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του γραφείου στην Αθήνα.

Άμεσοι εξωτερικοί συνεργάτες:

  • Μανώλης Ζανδές Σκηνοθέτης
  • Μποντικούλης Γιώργος Φωτογράφος
  • Κωστούρος Γιώργος Εικονολήπτης
  • Μαντζουράνη Δάφνη Εικονολήπτης
  • Τζαρής Μιχάλης Ψηφιακή επεξεργασία – μοντάζ

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

  • Σταυρούλα Γκούμα & συνεργάτες Νομικές Υπηρεσίες
  • ICAP Group 
  • My Publics Δημόσιες Σχέσεις