Από την Alpha Marketing η νέα ιστοσελίδα του Olympios Zeus Hotel Bungalows

Νέα

Από την Alpha Marketing η νέα ιστοσελίδα του Olympios Zeus Hotel Bungalows

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα ιστοσελίδα του Olympios Zeus Hotel Bungalows στην Πιερία, την υλοποίηση της οποίας ανέλαβε η Alpha Marketing με γνώμονα το “Keep it Simple”, ακολουθώντας σύγχρονο design ανάλογο με το ύφος του ξενοδοχείου.

Για γρήγορη πλοήγηση και ευκολία στη χρήση από πλευράς του πελάτη, αξιοποιήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να μαθαίνει τα νέα του και θα μπορεί, σε σύντομο διάστημα με την επανέναρξη της λειτουργίας των ξενοδοχείων, να κάνει απευθείας κράτηση.

Επιπρόσθετα, μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τα ελκτικά στοιχεία τουριστικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής, καθώς και για δράσεις και γεγονότα που προσφέρονται, ώστε να διαμορφώσει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα που θα τον οδηγήσει στο να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο SEO της σελίδας, ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε προτεραιότητα, σύμφωνα με λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει την επένδυση που πραγματοποιήθηκε για την ανανέωση του ξενοδοχείου, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία του που το ορίζει ως ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με άνετη διαμονή σε ξεχωριστά bungalows. Έχοντας πλέον περάσει στην τρίτη γενιά της οικογένειας των ιδιοκτητών, λειτουργεί αδιάλειπτα επί 52 χρόνια προσφέροντας πρωτόγνωρες εμπειρίες χαλάρωσης αλλά και δράσης στον επισκέπτη, χάρη στην εναλλαγή του τοπίου, μια και βρίσκεται και πάνω στο κύμα στο γαλάζιο του Αιγαίου, αλλά και στη σκιά του Ολύμπου. Η θέση του είναι κομβική, στην Πλάκα Λιτοχώρου, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, της Βεργίνας και από το Κάστρο του Πλαταμώνα.

Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη του Olympios Zeus Hotel Bungalows, παρά την ιδιαίτερη κατάσταση που υφίσταται, προετοιμάζονται για την νέα σεζόν όποτε αυτή εκκινήσει, λαμβάνοντας υπόψη τους νέους κανόνες υγιεινής που διαμορφώνονται. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τη διαχρονική φιλοσοφία της επιχείρησης για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς και να μπορούν να απολαύσουν με άνεση τις διακοπές τους. Στο γεγονός αυτό συντελεί και η δομή του συγκροτήματος καθώς αποτελείται από ξεχωριστά bungalows, προσφέροντας ιδιωτικότητα και αυτονομία

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνολικών υπηρεσιών που προσφέρονται από την Alpha Marketing και οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον στρατηγικό σχεδιασμό marketing, την επιμέλεια παραγωγής ψηφιακού και έντυπου υλικού. καθώς και ενέργειες επικοινωνίας και προβολής. H Alpha Marketing Greece, με εμπειρία 35 ετών στον κλάδο του τουρισμού, εδρεύει στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του ξενοδοχείου Olympios Zeus

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την δημιουργία ιστοσελίδων στην ενότητα Web & Social Media Management