Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ατόμων με μεράκι και ενθουσιασμό για ότι κάνουμε!
Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία από το 1985. Έχουμε έδρα στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη και απευθυνόμαστε σε Φορείς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και απευθύνονται είτε στην ελληνική είτε στη διεθνή αγορά.

Ειδικότερα ασχολούμαστε με:
• Έρευνες (Αγοράς, Καταναλωτών)
• Επιχειρησιακό σχεδιασμό & Οργάνωση Επιχείρησης (Business Plan)
• Στρατηγικό Σχεδιασμό Marketing  για κάθε προϊόν ή υπηρεσία (Marketing Plan)
• Οργάνωση Πωλήσεων
• Διαχείριση εμπειρίας πελατών (Customer Experience Management)
• Branding – Corporate Design
• Προωθητικές ενέργειες – Διαφήμιση
• Παραγωγή υλικού (Έντυπο, Ηλεκτρονικό – Κατασκευή ιστοσελίδων)
Digital Marketing
• Δημόσιες Σχέσεις – lobbying
• Διοργάνωση υβριδικών και online εκδηλώσεων, συνεδρίων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων κλπ.

Διαθέτουμε εξειδίκευση, κατά κύριο λόγο, στους κλάδους τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, ενέργειας και υπηρεσιών και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Συνδυάζουμε στρατηγική σκέψη, δημιουργικότητα και αξιοποιούμε τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να παρέχουμε Στρατηγικό Σχεδιασμό και Οργάνωση, τα οποία εφαρμόζουμε στην πράξη με την παραγωγή του απαιτούμενου υλικού και την υλοποίηση ενεργειών και δράσεων. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, που έχουν ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια πολυετών σχέσεων εμπιστοσύνης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ανάπτυξη ενός Φορέα ή Επιχείρησης εξαρτάται συχνά από τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, αλλά και τις σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των εμπλεκομένων στην παραγωγή και διάθεση υπηρεσιών προς τον τελικό αποδέκτη.
Η ομάδα μας αξιοποιώντας την επιστημονική της κατάρτιση, την ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καθώς και την πολύχρονη εμπειρία, είναι στη διάθεση σας για να διαμορφώσουμε μαζί τον δικό σας κατάλληλο συνδυασμό χαρακτηριστικών και συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ

Το γεγονός της συνεργασίας με εξειδικευμένη επιχείρηση Marketing απαλλάσσει από το λειτουργικό κόστος αντίστοιχου in-house τμήματος και εξασφαλίζει οικονομίες κλίμακας για όλες τις επιπρόσθετες ενέργειες, όπως παραγωγή υλικού, διαφήμιση και προβολή, ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων κλπ.

Τα στελέχη μας διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς αρμοδιότητας του καθενός.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ενέργειας ή έργου επιλέγουμε για συνεργασία επιφανείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο σε όλη την επικράτεια, καθώς και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης.

Μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ταχεία διεκπεραίωση καθώς και αξιοποίηση των τοπικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση για τη επιτυχία υψηλών επιπέδων ποιότητας και απόδοσης των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, επιβλέπουμε σχολαστικά τις διαδικασίες ελέγχου και διατηρούμε πάντοτε την απόλυτη ευθύνη.

Η Ομάδα Διοίκησης:

ΤΑΣΟΣ ΓΟΥΣΙΟΣ
MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
κ. 6974 891 570 – tg@amgreece.gr

ΜΙΝΑ ΤΟΛΙΔΟΥ
MSc Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
κ. 6973 857 155 – m.tolidou@amgreece.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
BA Graphic design
κ. 6972 221 004 – gn@ndesign.gr