Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ατόμων με μεράκι και ενθουσιασμό για ότι κάνουμε!
Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία από το 1985. Έχουμε έδρα στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα και απευθυνόμαστε σε Φορείς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και στοχεύουν, είτε στην ελληνική, είτε στη διεθνή αγορά.

Ειδικότερα ασχολούμαστε με:
• Επιχειρησιακό σχεδιασμό & Οργάνωση Επιχείρησης (Business Plan)

• Στρατηγικό Σχεδιασμό Marketing  για κάθε προϊόν ή υπηρεσία (Marketing Plan)
• Έρευνες ( Αγοράς & Καταναλωτών)
• Οργάνωση Πωλήσεων
• Διαχείριση εμπειρίας πελατών (Customer Experience Management)
• Branding – Corporate Design
• Προωθητικές ενέργειες – Διαφήμιση
• Παραγωγή υλικού (Έντυπο, Ηλεκτρονικό – Κατασκευή ιστοσελίδων)
• Digital Marketing
• Δημόσιες Σχέσεις – lobbying
• Διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων κλπ.

Διαθέτουμε εξειδίκευση, κατά κύριο λόγο, στους κλάδους τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, ενέργειας και υπηρεσιών και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Συνδυάζουμε στρατηγική σκέψη, δημιουργικότητα και αξιοποιούμε τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να παρέχουμε Στρατηγικό Σχεδιασμό και Οργάνωση, τα οποία εφαρμόζουμε στην πράξη με την παραγωγή του απαιτούμενου υλικού και την υλοποίηση ενεργειών και δράσεων. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, που έχουν ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια πολυετών σχέσεων εμπιστοσύνης.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η ανάπτυξη ενός Φορέα ή Επιχείρησης εξαρτάται συχνά από τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, αλλά και τις σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των εμπλεκομένων στην παραγωγή και διάθεση υπηρεσιών προς τον τελικό αποδέκτη.

Η ομάδα μας αξιοποιώντας την επιστημονική της κατάρτιση, την ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καθώς και την πολύχρονη εμπειρία, είναι στη διάθεση σας για να διαμορφώσουμε μαζί τον δικό σας κατάλληλο συνδυασμό χαρακτηριστικών και συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Το γεγονός της συνεργασίας με εξειδικευμένη επιχείρηση Marketing απαλλάσσει από το λειτουργικό κόστος αντίστοιχου in-house τμήματος και εξασφαλίζει οικονομίες κλίμακας για όλες τις επιπρόσθετες ενέργειες, όπως παραγωγή υλικού, διαφήμιση και προβολή, ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων κλπ.

Η Ομάδα Διοίκησης:

ΤΑΣΟΣ ΓΟΥΣΙΟΣ
Μαθηματικός
MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
ΜΒΑ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
κ. 6974 891 570 – tg@amgreece.gr

φωτογραφία της Μίνας Τολίδου - ποιοι είμαστε

ΜΙΝΑ ΤΟΛΙΔΟΥ
MBA Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
κ. 6973 857 155 – m.tolidou@amgreece.gr

φωτογραφία του Γιώργου Νικολαίδη - ποιοι είμαστε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
BA Graphic design
κ. 6972 221 004 – gn@ndesign.gr