Ετήσια γιορτή Θέρμης -Τηλεθέρμανσης

Νέα

Ετήσια γιορτή Θέρμης -Τηλεθέρμανσης

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην ετήσια Γιορτή Τηλεθέρμανσης που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο “Elpida Resort & Spa”.

Ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε., Αντώνης Γερασίμου ευχαρίστησε τους εκατοντάδες καταναλωτές που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, ανακοινώνοντας παράλληλα τα σχέδια του ομίλου και της εταιρίας για το επόμενο διάστημα.

Αντ. Γερασίμου: «Μεγαλώνουμε το δίκτυο Τηλεθέρμανσης – Επενδύουμε στο μέλλον»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γερασίμου αναφέρθηκε στη μεγάλη επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης για τη φετινή περίοδο. «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εργαζομένων στην εταιρία μας και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, προσθέσαμε περισσότερα από 1.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Της μοναδικής ασφαλούς, ακίνδυνης, πλέον οικονομικής και φιλικής στο περιβάλλον, μορφής θέρμανσης. Πλέον, είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο, περισσότεροι από 10.000 καταναλωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης να διατηρήσει και φέτος, σταθερή την τιμή της τηλεθέρμανσης.

Ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. επεσήμανε τη συνέχιση της συνεργασίας με τις εταιρίες HRS και VOLTON, στην κατεύθυνση της δημιουργίας του «έξυπνου σπιτιού». «Επενδύουμε στην καινοτομία και παρέχουμε σε όλους τεχνολογία αιχμής, στις καλύτερες τιμές. Επενδύουμε στο μέλλον και στηρίζουμε προσπάθειες στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της ρομποτικής», πρόσθεσε.

Ετήσια γιορτή Θέρμης -Τηλεθέρμανσης - φωτογραφία προέδρου ΙΤΑ

Επιπλέον, τόνισε ότι «το εργοστάσιο της ΜΗΔΙΚΗΣ χτίζεται ήδη στις Σέρρες και ξεκινά τη λειτουργία του, αξιοποιώντας το καλύτερο προϊόν της Ευρώπης που παράγεται στο Σερραϊκό κάμπο. Πάντα σε συνεργασία με τους Σερραίους αγρότες, διασφαλίζοντάς τους εγγυημένο, καλό εισόδημα». Στο σημείο αυτό, ο κ. Γερασίμου ευχαρίστησε δημόσια τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, «ο οποίος έχει αγκαλιάσει αυτή μας την προσπάθεια και μας συμπαρίσταται ώστε να φθάσουμε στην επιτυχία μας. Δε σας κρύβω ότι δεχόμαστε συνεχώς τον πόλεμο των συμφερόντων αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα δε θα μας λυγίσει και επαναλαμβάνω ότι αισθανόμαστε ασφαλείς με την υποστήριξη του κ. Καραμανλή».

Ένα μεγάλο σχέδιο

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Γερασίμου αναφέρθηκε σε «ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και εξελίσσεται θετικά, σε συνεργασία με τις Αρχές, εκπροσωπούμενες από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη, τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και φυσικά πάντα με τη συμπαράσταση και υποστήριξη του Υπουργού Κώστα Καραμανλή. Το έργο αυτό θα προβάλει τις Σέρρες σε Παγκόσμιο επίπεδο, θα δώσει άφθονες θέσεις εργασίας, θα τονώσει τους μικρούς, μεσαίους και μεγάλους επιχειρηματίες, τους αγρότες μας, θα επιφέρει προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία και θα μιλήσει γι’ αυτό όλη η Ελλάδα και οι γειτονικές χώρες. Σήμερα δε θα σας αποκαλύψω περισσότερα, αλλά θ’ αποκαλύψω μόνο το όνομά του σχεδίου που είναι Serres Eden Project».

Η γιορτή

Τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. Ιωάννης Μυλωνάκης, λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά που είστε απόψε μαζί μας. Η γιορτή αυτή, ξεκινά απόψε τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο, με την καθοδήγηση του προέδρου μας, επιλέγουμε να γιορτάζουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε με την παρουσία σας».

Ετήσια γιορτή Θέρμης -Τηλεθέρμανσης - διευθύνων σύμβουλος θέρμης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Κατιρτζόγλου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, π. Ιορδάνης Θεμελίδης, ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Μικρός, πρόεδροι παραγωγικών φορέων και συλλόγων και εκατοντάδες καταναλωτές που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στον χώρο των εκδηλώσεων, «αναγκάζοντας» τους διοργανωτές να θέσουν σε λειτουργία τους χώρους εκδηλώσεων σε όλους τους ορόφους του ξενοδοχείου.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Alpha Marketing

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στην ενότητα Εκδηλώσεις