Φιλανθρωπικό Gala της ΑHEPA HELLAS

Νέα

Φιλανθρωπικό Gala της ΑHEPA HELLAS

Είχαμε τη χαρά να επιμεληθούμε τη διοργάνωση του Φιλανθρωπικού Gala της AHEPA HELLAS!

Ανακαίνιση της «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΘ ΤΗΣ Α’ ΠΡΧ»

Η AHEPA HELLAS, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού και κοινωνικού της έργου, με σκοπό την έμπρακτα αισθητή παρουσία της οργάνωσης στην επίλυση προβλημάτων λειτουργικότητας του εμβληματικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αποφάσισε να αναλάβει την ανακαίνιση της «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΘ ΤΗΣ Α’ ΠΡΧ» η οποία χρήζει άμεσης παρέμβασης.

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης των απαραίτητων πόρων για την ολοκλήρωση του έργου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία μεγάλο φιλανθρωπικό Gala – δείπνο στις 5 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο HYATT στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχοντες στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι διοικητικών και πολιτικών φορέων, οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και πλήθος κόσμου, που θέλησε με τον τρόπο αυτό να συνδράμει στο φιλανθρωπικό αυτό έργο.

Μεταξύ των συμμετεχόντων παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κος Σταύρος Καλαφάτης. Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σαντοριναίος, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Πρόξενος της Κύπρου κος Κωνσταντίνος Πολυκάρπου. Ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, η Πρέσβης της Ελλάδας στο Κόσοβο κα Ελένη Βακάλη και η Δήμαρχος Κασσάνδρας κα Αναστασία Χαλκιά. Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ κος Άγις Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κος Μανώλης Βλαχογιάννης και ο εκπρόσωπος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Βαργιάμης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Ανώτατος Γραμματέας της ΑΧΕΠΑ κος Σάββας Τσίβικος και ο Ανώτατος Κυβερνήτης Ευρώπης κος Γιάννης Μητρόπουλος ενώ τιμήθηκαν ο κος Κώστας Γκιουλέκας για το συγγραφικό του έργο και ο κος Παναγιώτης Παντελιάδης Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στο πρόσωπο του το σύνολο του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού για την προσφορά τους, ειδικά στα χρόνια της πανδημίας.

Τιμητική πλακέτα στους χορηγούς του Gala της AHEPA HELLAS

Ακολούθησε ειδική αναφορά και απονομή τιμητικής πλακέτας προς τους χορηγούς της βραδιάς, Arcadia Shipmanagement, Alumil, ΓΑΙΑ Α.Ε., KLEEMAN, ΚΡΟΝΟΣ, ΣΟΛ Crowe, Χριστόπουλος και συνεργάτες, τους υποστηρικτές Embryolab, Proton-Services και τους Xορηγούς Eπικοινωνίας TV100 Thessaloniki, FM100, Voria.gr, GR TIMES, Cosmopoliti, Vwoman.gr.

Ψυχαγωγία και κλήρωση κατα την διάρκεια του Gala

Μουσική συντροφιά στο GALA κράτησαν το γυναικείο μουσικό συγκρότημα Fortissimo και οι υπέροχες μουσικές επιλογές του DJ Diogenis Mariolas.Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση μιας κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων στο Αιγαίο για δύο άτομα, ευγενική χορηγία της εταιρίας Celestyal Cruises, στην οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι οι καλεσμένοι.

Το GALA αποτέλεσε την αρχή εκδηλώσεων και δράσεων για τον σκοπό της ανακαίνισης της «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΘ ΤΗΣ Α’ ΠΡΧ» του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και θα ακολουθήσουν και άλλες στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν όλοι, μια και πρόκειται για κορυφαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες άλμπουμ εδώ 

Για να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Νέα