Η Alpha Marketing συμμετέχει στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και «Ενώνει τα Σημεία»

Νέα

Η Alpha Marketing συμμετέχει στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και «Ενώνει τα Σημεία»

Connecting the dots”, «ενώνοντας τα σημεία»

Eίναι φέτος το motto μας στη 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia Helexpo 2022.

«Ενώνοντας τα σημεία» με διττή έννοια, μεταφορικά συνθέτοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συμβάλουν στη δημιουργία της τουριστικής εμπειρίας, αλλά και κυριολεκτικά ενώνοντας τα σημεία αναχώρησης και προορισμού, τόσο επικοινωνιακά με την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, όσο και ταξιδιωτικά παρέχοντας λύσεις για τη μετακίνηση, διαμονή και τις λοιπές τουριστικές υπηρεσίες.

Ο τουρισμός αλλάζει, ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε όλους τους τομείς και τις υπηρεσίες, και η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις, δημιουργούν νέα δεδομένα, τόσο για τους φορείς όσο και για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Το ξεπερασμένο μοντέλο του αποκλειστικά μαζικού τουρισμού, η άκαμπτη στρατηγική των φορέων διαχείρισης προορισμών, και η εσωστρέφεια σε επίπεδο αποφάσεων των επιχειρήσεων, δίνει τη θέση του στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στην εξατομικευμένη τουριστική εμπειρία, στις «πράσινες» επιλογές, στην εξωστρέφεια μέσω διαδικτύου και στις ευέλικτες στρατηγικές των τουριστικών προορισμών.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις, επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ, ορθολογιστικό management, ευέλικτο marketing και δημιουργική παλέτα επιλογών στην προβολή, on & offline, κάθε τουριστικής επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Εμείς στην Alpha Marketing, δίνουμε τη δυνατότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις, να αναπτύξουν έναν δημιουργικό διάλογο με τα στελέχη μας, με στόχο τον σχεδιασμό μια στρατηγικής marketing και προβολής, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής! Ακόμη και πολύ μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν οργανωμένα τμήματα marketing και πωλήσεων, μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας, υιοθετώντας ουσιαστικά ένα «inhouse» τμήμα.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, θα βρισκόμαστε στο Περίπτερο 13, στο Stand A29 με σκοπό την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου με κάθε φορέα ή επιχείρηση, για την παροχή δημιουργικών προτάσεων και συμβουλών, οι οποίες θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

philoxenia

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για δράσεις μας θα βρείτε στην ενότητα Νέα