Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στην έκθεση Agrothessaly

Νέα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στην έκθεση Agrothessaly

Συμμετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Agrothessaly

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας θέλοντας να ενδυναμώσει, επεκτείνει και αναπτύξει τις σχέσεις τις με τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών και όλους όσους παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα προς τον αγροτικό – κτηνοτροφικό τομέα, συμμετείχε στην Agrothessaly, της ΔΕΘ HELEXPO, η οποία διεξήχθη στη Λάρισα 9-12 Μαρτίου 2023.

Η συνδρομή της Alpha Marketing στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Επιμεληθήκαμε με ενθουσιασμό το περίπτερο της Τράπεζας καθώς και την προβολή της στην Έκθεση με κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα, ώστε να αναδεικνύονται οι υπηρεσίες της Τράπεζας και να επιδεικνύεται η προσήλωσή της στις ιδέες και τις δεσμεύσεις της. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μπορούσαν, επίσης, να λάβουν πληροφορίες από τους εκπροσώπους της Τράπεζας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των προϊόντων και πως μπορούν να ωφεληθούν από αυτά, αλλά και να γευτούν τοπικά κεράσματα!

Δήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην Agrothessaly και παρουσιάζουμε τα τελευταία μας προϊόντα στους συναδέλφους και τους πελάτες μας στον κλάδο”, δήλωσαν τα στελέχη της Τράπεζας. “Η Alpha Marketing επιμελήθηκε με επιτυχία την κατασκευή του περιπτέρου μας, το οποίο είναι αντιπροσωπευτικό της επωνυμίας και των αξιών μας γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι επισκέπτες μας.”

 

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας στην ενότητα Νέα