Ο ταξιδιωτικός οδηγός Allaboutpeloponnisos.com και η Alpha Marketing ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή της Πελοποννήσου

Νέα

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Allaboutpeloponnisos.com και η Alpha Marketing ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή της Πελοποννήσου

«Το All about Peloponnisos.com είναι γέννημα θρέμμα της πελοποννησιακής γης. Αγαπάει τις δαντελωτές ακρογιαλιές της Αργολίδας, τη χιονισμένη κορυφογραμμή του Ταΰγετου, τις ατελείωτες αμμουδιές της Ηλείας, τα πέτρινα τοπία της Μάνης, τις μυστικές παραλίες γύρω από τη Μονεμβασιά. Ξενυχτάει στις παλιές πόλεις του Ναυπλίου και της Καλαμάτας, βουτάει στις λίμνες που σχηματίζουν οι καταρράκτες της Νέδας, θέλει να μάθει όλη την Ιστορία των Μυκηνών, όλους τους κανόνες των αγώνων της Ολυμπίας, όλες τις μάχες της Σφακτηρίας και όλη τη σοφία που άφησε πίσω του ο Νέστορας στο Ανάκτορό του. Και θέλει να μοιραστεί όλη αυτή τη γνώση μαζί σου!»

Αυτή η περιγραφή από την ομάδα δημιουργίας του allaboutpeloponnisos.com εκφράζει με γλαφυρό τρόπο το όραμα και την αποστολή του, που είναι η επίκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για την τουριστική φυσιογνωμία της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις, καθώς και η παροχή των ψηφιακών εργαλείων και βοηθημάτων για να διαμορφώσει κανείς την προσωπική του ταξιδιωτική εμπειρία.

Αποτελεί έναν διαδικτυακό τόπο με σύγχρονο σχεδιασμό, φιλικό προς τον επισκέπτη και τεχνολογικό υπόβαθρο που εξασφαλίζει την διαρκή και απρόσκοπτη λειτουργία του και είναι το επίσημο portal προβολής και προώθησης του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Ο οδηγός απευθύνεται πρωταρχικά στον μελλοντικό επισκέπτη της Πελοποννήσου παρέχοντας του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σχεδιάσει το ταξίδι του και δευτερευόντως στην τουριστική βιομηχανία που επιθυμεί να διαμορφώσει και να εντάξει στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο τον προορισμό Πελοπόννησος.

Το περιεχόμενο του περιλαμβάνει πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στην πρωταρχικά στην πρόσβαση, την περιγραφή των επιμέρους προορισμών σε ότι έχει να κάνει με τα φυσικά ελκτικά στοιχεία, τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τα ήθη και έθιμα, την διαμονή και τις δραστηριότητες σε κάθε περιοχή.

Η Alpha Marketing, με 40 και πλέον έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τουριστικό κλάδο, έδωσε πνοή στο project, αναλαμβάνοντας ενέργειες στρατηγικού σχεδιασμού, επικοινωνίας, διαφήμισης, καθώς και υποστήριξης πωλήσεων.

Κοινός στόχος της Alpha Marketing και του allaboutpeloponnisos.com είναι, ο ταξιδιωτικός αυτός οδηγός, να αποτελέσει το βασικό εργαλείο ψηφιακής προώθησης και προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος» και όλων των επαγγελματικών φορέων, επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών, κοινωνικών και πολιτιστικών ενώσεων που εμπλέκονται στη διαμόρφωση της τουριστικής εμπειρίας της Πελοποννήσου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για εμάς στην ενότητα Ποιοι είμαστε