Παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Hosted Buyers Philoxenia

Νέα

Παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Hosted Buyers Philoxenia

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της επιλογής της ως “Τιμώμενη Περιφέρεια 2019” πραγματοποίησε παρουσίαση των τουριστικών προορισμών, των υπηρεσιών και των δυνατοτήτων ανάπτυξης καινοτόμων τουριστικών προϊόντων στους προσκεκλημένους tour operators της Philoxenia. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για πρώτη φορά στον Παρθενώνα των Ναυαγίων, το αρχαίο ναυάγιο στην Περιστέρα στην Αλόννησο, το αρχαιότερο στον κόσμο που μπορεί να επισκεφθεί άνθρωπος. Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη στην Ελλάδα σε συνεργασίες, βραβευμένη και στην Ευρώπη για τα ναυάγια και τα υποβρύχια μουσεία.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τον εκπρόσωπο της Alpha Marketing Greece Τάσο Γούσιο.

Παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Hosted Buyers Philoxenia

 

Παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Hosted Buyers Philoxenia

 

Fam trip με MICE experts στη Λάρισα

Ο Δήμος Λαρισαίων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς και σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Alpha Marketing Greece, που είχε την ευθύνη του συντονισμού, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης με τον προορισμό για πράκτορες εξειδικευμένους στο χώρο των Meetings, Incentives, Congresses and Exhibitions. Οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στα τουριστικά αξιοθέατα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και επισκέφτηκαν το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και τα Μετέωρα.

Στην παρουσίαση του προορισμού που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Metropol παρουσιάστηκαν από τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Παναγιώτη Νταή, την υπεύθυνη του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χριστίνα Μητρούλα και τον εκπρόσωπο της Alpha Marketing Greece Τάσο Γούσιο η εικόνα της πόλης της Λάρισας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα καθώς και οι δυνατότητες σε χώρους, εξειδικευμένες υπηρεσίες και διαθέσιμους ανθρώπινους πόρους για την υλοποίηση διεθνών εκδηλώσεων στη Λάρισα.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Metropol, την Trekking Larissa, το εστιατόριο Μουράγιο, το οινοποιείο Μανωλίδη και το Vintage Suites Trikala για τις παροχές τους