Το Aegean College υποστηρικτής στον 1ο Ετήσιο Θεσμό Επιβράβευσης

Νέα

Το Aegean College υποστηρικτής στον 1ο Ετήσιο Θεσμό Επιβράβευσης

Το Aegean College μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ», αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των γυναικών στην ηγεσία, ήταν υποστηρικτής στην πρωτοποριακή και πετυχημένη εκδήλωση τόσο από την παρουσία του κόσμου όσο και από την θεματολογία που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ στα Τρίκαλα.

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού είχαν αναλάβει τρεις Τρικαλινές κυρίες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για αυτό το σκοπό με στόχο να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Πρόκειται για τις κυρίες Κορίνα Λιούτα, Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού, την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, Εκδότρια του WHO is WHO «Γυναίκες Ηγέτες» και την Αλεξάνδρα Τάμπου, Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού «Trikala Idees».

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΛΑ οι διοργανωτές τίμησαν γυναίκες που διακρίνονται στην επαγγελματική τους διαδρομή και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση Επιχειρηματικότητας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευθύνη στον νομό Τρικάλων.

Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου αποδείχτηκε μικρή καθώς αρκετός κόσμος επί το πλείστον γυναίκες, έσπευσαν να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό γεγονός που σημαδεύτηκε από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγχαρητηρίων κάνοντας τους διοργανωτές να προγραμματίζουν για την επόμενη χρονιά, στο ετήσιο πλέον ραντεβού της επιβράβευσης της Γυναικείας Ηγεσίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των παρευρισκόμενων συγκέντρωσαν τα μεταπτυχιακά προγράμματα, κυρίως ΜΒΑ, του Κολλεγίου σε κάποια από τα οποία δίνεται και η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση.

Την παρουσία του Κολεγίου στο event επιμελήθηκε η Alpha Marketing