«Έλα, πες μας την ιστορία σου να τη μάθει ο κόσμος»!

Νέα

«Έλα, πες μας την ιστορία σου να τη μάθει ο κόσμος»!

Με το σλόγκαν «Έλα, πες μας την ιστορία σου να τη μάθει ο κόσμος» συμμετέχουμε και φέτος στη μεγαλύτερη Τουριστική Έκθεση στην Ελλάδα, την Philoxenia 2021.

Στο πλαίσιο της παρουσίας μας, λανσάρουμε τη νέα υπηρεσία Marketing Services Online.

Αυτή η υπηρεσία  δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν οργανωμένα τμήματα marketing και πωλήσεων, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες μας. Σα να διαθέτουν ένα inhouse τμήμα.

Ο τουρισμός αλλάζει, η αναζήτηση της αυθεντικής εμπειρίας για τον επισκέπτη-τουρίστα βρίσκεται στο επίκεντρο. Όσο κι αν μοιάζουν ίδια, κάθε κατάλυμα, κάθε ταξιδιωτικό γραφείο έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία και συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Έτσι παρέχει στον επισκέπτη τη μοναδική τουριστική εμπειρία που προσδοκά.
Αυτή την ιστορία αναδεικνύουμε ως μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, θα βρισκόμαστε στο Stand C2 στο Περίπτερο 13. Με διάθεση να σας ενημερώσουμε για το πλαίσιο συνεργασίας, που προβλέπει διάφορους ευέλικτους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορέα ή επιχείρησης.

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τη διαθέσιμη ώρα που σας εξυπηρετεί:

 

έλα να μας πεις την ιστορία σου - philoxenia form